Opening scoutsjaar

Hallo allemaal,

Hier zijn we dan! Na een super leuke, maar veel te korte vakantie staat eindelijk weer een nieuw scoutsjaar voor de deur! Met de schitterende kampen nog in onze gedachten, is Scouts Meerdaal Haasrode weer helemaal klaar om er opnieuw stevig tegenaan te gaan.

De scouts heeft ondertussen een heel aantal succesvolle jaren achter de rug. Elke week opnieuw staat een gemotiveerde leidingsploeg klaar om de leden een spetterende zondagnamiddag te bezorgen. Er staan onder andere bosspelen, dagtochten, commandovergaderingen en nog veel meer op ons programma.

Onze leden zijn als volgt ingedeeld in zeven verschillende takken:

• Akabe: jongens en meisjes
  • Kapoenen: jongens en meisjes geboren in 2011 en 2012
  • Kabouters: meisjes geboren in 2008, 2009 en 2010
  • Welpen: jongens geboren in 2008, 2009 en 2010
  • Jonggivers: jongens en meisjes geboren in 2005, 2006 en 2007
  • Givers: jongens en meisjes geboren in 2002, 2003 en 2004
  • Jin: jongens en meisjes geboren in 2001

Elke zondagnamiddag openen we de vergaderingen om 14u aan onze scoutslokalen. Voor de Kapoenen, Kabouters en Welpen duren deze tot 17u00; voor de Jonggivers, Givers en Jin tot 17u30, tenzij anders vermeld.

Het inschrijvingsgeld voor een heel scoutsjaar bedraagt voor iedereen €45 voor Akabe, Kapoenen, Kabouters, Welpen, Jonggivers, Givers en Jin. Hierin zit een verzekering voor onze leden, het jaarkenteken en voor de kleinsten wekelijks een vieruurtje.

Dus om kort te zijn:

Heb je zin om je stevig te amuseren, op dagtocht te gaan en je eigen potje te koken, te ravotten in het bos, spanning en avontuur te beleven en op kamp te gaan in de vrije natuur? Aarzel dan niet en kom naar onze eerste activiteit op zondag 16 september 2017 vanaf 12u aan onze scoutslokalen (De Betstraat 21). Deze startdag zal opnieuw bestaan uit een grootse openingsbarbecue, een speeltuin, verschillende springkastelen en nog allerlei randanimatie. Daarnaast zal er ook voor de volwassenen voldoende mogelijkheid zijn om te blijven hangen. En net als voorgaande jaren stellen we de leidingsploeg pas voor op zondag 23 september 2017.

Iedereen is welkom, zowel leden als niet leden. Voor meer informatie en inschrijvingen moet je op de pagina van de Groepsbarbecue zijn.

Zoals voorgaande jaren werken wij ook dit jaar met een voorinschrijving voor nieuwe leden. Dat maakt de administratie een beetje handiger. Eventueel kan je, je ook op de startdag zelf nog inschrijven.

Phaedra Vanbellingen

Raf Tubbax

Elisabeth Kindermans

(0472) 98 12 82

of per e-mail naar info@scoutsmeerdaal.be.

Tot binnenkort!

De nieuwe leidingsploeg