Kerstboomverkoop

Na het grote succes van vorig jaar zal de jin van '18-'19 dit jaar opnieuw kerstbomen verkopen. Bestel nu alvast uw boom en kom hem in het weekend van 8-9 december ophalen op de scoutslokalen of laat hem thuis leveren.

Over de bomen

De boomsoort die we aanbieden is de Nordmann, onder kerstboomkweker bekend als de ‘Rolls Royce’ onder de kerstbomen. Deze soort heeft een hamonieus silhouette met een typische pyramidale vorm. Daarenboven biedt hij een dense takkenstructuur met veel naalden in een donkergroene kleur. De naalden zijn tamelijk zacht, maar tegelijk resistent aan schade. Bovendien: deze boom verliest zijn naalden niet!

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende groottes die we aanbieden:

TYPE BOOM

GROOTTE     PRIJS
NORDMANN 80-100cm €15
  100-125cm  €18
  125-150cm €20
  150-175cm  €30
  175-200cm  €35
  200-250cm  €45

Houten kruis   €5

De Bomen zijn afkomstig van Léglise, een Waals dorpje diep onder de taalgrens. Na een groeiperiode van 7-12 jaar worden ze zo laat mogelijk geoogst om de versheid te garanderen wanneer u ze in huis haalt begin december.

Aankoop

Hoe zorgt u ervoor dat er een kerstboom voor u klaarstaat? Er zijn verschillende manieren:

- Via het strookje

- Via mail: contacteer ons op jin@scoutsmeerdaal.be

- Door ons aan te spreken op de Kaas & Wijn avond

Bestel je kerstboom voor 25 november!

Betalen doe je op het rekeningnummer BE41 7343 2529 9310 met vermelding: "UW NAAM + KERSTBOMENVERKOOP" voor 1 december

Levering

De kerstbomen worden geleverd op onze scoutslokalen (De Betstraat 21, Haasrode) tegen het weekend van 8-9 december. Ook hier bieden we twee opties:

• U kan uw boom komen ophalen op de lokalen
  • U kan uw boom dat weekend bij u thuis laten afleveren tegen een vergoeding van €5,00 indien in Oud-Heverlee of Leuven. Buiten deze zone leveren we uw boom aan huis voor €7,50.

Tot binnenkort!

Jin Scouts Meerdaal