Nieuws

Op 18 november organiseren we onze jaarlijkse Kaas & Wijn avond. Kom je benen onder tafel schuiven en genieten van een nauwkeurig gekozen selectie kazen en wijnen of van onze heerlijke croques.

Met maar liefst 24 zijn ze dit jaar, de jin van Scouts Meerdaal die deze zomer op buitenlands kamp trekt. Zo’n grote groep laat ons toe om eens iets nieuws te lanceren; Bij deze onze eerste kerstboomverkoop!

Dit jaar organiseren we voor de derde keer onze eigen schrikkeltocht. Zaterdag 28 oktober bouwen we een stuk van het Meedaalwoud om tot een echt griezelbos.

Zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse Dia-avond.

Net als de voorbije jaren vieren we ook dit jaar de start van het nieuwe scoutsjaar op zondag 17 september 2017 met een groots volksfeest! Iedereen is welkom vanaf 12 uur.

Alle scoutskampen zijn achter de rug en de schoolvakantie zit er jammer genoeg al weer bijna op. Heel spijtig, maar dit betekent ook dat het nieuwe scoutsjaar niet meer zo heel ver weg is.

Deze vrijdag is het jammer genoeg alweer de laaste vergadering van dit jaar. Naar jaarlijkse traditie houden we per tak een BBQ.

Op zondag 7 mei gaat het groepsspel door. We spelen dan een gigantisch spel met alle leden, van de kleinste kapoen tot jin. De vergadering duurt voor iedereen van 14u tot 17u.

Zondag 23 april is iedereen welkom om 's avonds te genieten van een overheerlijke spaghetti, klaargemaakt en opgediend door de jin en de derdejaar givers. De opbrengst van dit evenement gaat naar hun buitenlands kamp.

In december en januari kruipt de blokkende student (lees: de leiding) achter de boeken.