Zaterdag 7 oktober is het weer tijd voor de jaarlijkse Dia-avond.

Net als de voorbije jaren vieren we ook dit jaar de start van het nieuwe scoutsjaar op zondag 17 september 2017 met een groots volksfeest! Iedereen is welkom vanaf 12 uur.

Alle scoutskampen zijn achter de rug en de schoolvakantie zit er jammer genoeg al weer bijna op. Heel spijtig, maar dit betekent ook dat het nieuwe scoutsjaar niet meer zo heel ver weg is.

Deze vrijdag is het jammer genoeg alweer de laaste vergadering van dit jaar. Naar jaarlijkse traditie houden we per tak een BBQ.

Op zondag 7 mei gaat het groepsspel door. We spelen dan een gigantisch spel met alle leden, van de kleinste kapoen tot jin. De vergadering duurt voor iedereen van 14u tot 17u.

Zondag 23 april is iedereen welkom om 's avonds te genieten van een overheerlijke spaghetti, klaargemaakt en opgediend door de jin en de derdejaar givers. De opbrengst van dit evenement gaat naar hun buitenlands kamp.

In december en januari kruipt de blokkende student (lees: de leiding) achter de boeken.

Op zaterdag 19 november organiseren we onze jaarlijkse Kaas- & Wijnavond.

Vorig jaar namen we jullie mee naar het oude Meerdaaldorp tijdens onze eerste schrikkeltocht. Dit jaar organiseren we opnieuw een schrikkeltocht en deze zal doorgaan op zaterdag 29 oktober.

Zaterdag 8 oktober komen we terug helemaal in de kampsfeer dankzij alle diavoorstellingen. Onze dia-avond start om 19u in het OC van Blanden.